top of page
Marjolijn van Noord werkgeluk coach Hoofddorp.jpg

De werkgelukcoach achter het menu

Mijn naam is Marjolijn van Noord, werkgelukcoach in Hoofddorp.

Werkgeluk is het terugkerende thema in zowel mijn loopbaan als mijn coachpraktijk en ik draag dan ook graag uit hoe belangrijk dit is.

Aandacht geven aan werkgeluk is inzetten op het welbevinden van mensen, ziekteverzuim verlaging en de manier om mensen fijn te laten werken en leven.

Ik ben coach en beschikbaar voor teams en individuele medewerkers.
Ik vertel graag vol enthousiasme over mijn ideeën, mijn plannen en dromen om iedereen, werkende in de zorg en in het onderwijs in Nederland, meer werkgeluk te geven en hiermee uitval te voorkomen.

Ik weet zelf als geen ander hoe het is als je werk je alleen energie kost en niet meer oplevert. Als moeder van drie kinderen en daarnaast een veeleisende parttime baan, kwam ik aan mezelf niet meer toe. De druk van goed presteren en er zijn voor mijn gezin, liet alle plezier uit mijn werk en sociale leven verdwijnen. Dat moet anders kunnen, dacht ik. Gesteund door mijn werkgever kreeg ik hulp aangeboden van een coach. Hij heeft mij binnen drie maanden weer in mijn kracht gezet en laten nadenken over mijn eigen keuzes en verlangens. Goed voor mezelf zorgen, werk doen wat bij me past, mijn grenzen aanvoelen en blokkades en belemmeringen aanpakken en oplossen.

In 2017 vertrok ik bij mijn werkgever om mijn eigen coachpraktijk (www.aandevaart.net) verder vorm te gaan geven. Vijf jaar lang ben ik in contact gebleven, ik heb laten zien waar ik mee bezig was, heb ik mijn ervaring en achtergrond volledig ingezet voor de mensen die ik coach en het werd gezien. 

Ik ben nieuwsgierig, resultaatgericht, integer, denk graag in oplossingen, zie je en luister naar je, ben creatief en enthousiast. 

Alles wat ik tot op heden gedaan heb, alles waar ik voor sta, komt samen in:
 
Het Werkgeluk Menu


Het is een menukaart met “gerechten” die bijdragen aan werkgeluk. Medewerkers kunnen een keuze maken uit de kaart en voor zichzelf een menu samenstellen. Een menu dat bijdraagt aan jouw werkgeluk op een manier die bij jou past. Het gaat om het verlichten van de werkdruk en daarom moet het niet voelen als een extra taak op je bord, maar juist als het jezelf toedienen van extra energie om je werk aan te kunnen en beter te organiseren. Het zal ondersteunend zijn aan de taken en projecten die er al liggen en je bepaalt zelf hoeveel je eet.

Alles volledig gericht op de behoefte van de medewerkers en maatwerk passende bij de organisatie. Dat wil toch iedereen?
Ik vertel je er graag meer over, dus bel, app, DM, connect of mail me. Dat zou ik leuk vinden.

Ik wens je veel werkgeluk,

Marjolijn

badge.png
cropped-Copy-of-Original-size-Blue-and-Green-Consultancy-Logo-4.webp
Marjolijn van Noord-logo oranje.png
Marjolijn van Noord werkgeluk menu coach en trainer.jpg

Bel

06-25001224

Email 

bottom of page