top of page

Individuele Coaching voor Medewerkers: Voorkom Ziekteverzuim en Burn-out

Maak je je zorgen om een medewerker? Wacht niet langer, maar kom in actie.
Hoe eerder je er bij bent, hoe beter. Uitval voorkomen, levert je winst op.

Als leidinggevende of HR-adviseur herken je vast de signalen:

  • concentratieproblemen

  • fouten

  • frequent verzuim

  • vergeetachtigheid

  • onoplettendheid tijdens vergaderingen

  • prikkelbaarheid en meer 

Dit zijn symptomen van een medewerker die niet goed in zijn of haar vel zit.

Deze situatie heeft niet alleen invloed op de betreffende medewerker, maar ook op het team en de organisatie. Het kan leiden tot klachten, onderlinge spanningen, ontevredenheid bij cliënten, en stroef lopende projecten.

Het gevoel van controle verlies neemt toe, en je maakt je terecht zorgen.

Voorkom ziekteverzuim en burnout:
Jouw rol in het welzijn van medewerkers

Als leidinggevende of HR-adviseur speel je een cruciale rol in het welzijn van je medewerkers.

Je wilt hen de aandacht en ondersteuning geven die ze verdienen, maar je tijd is beperkt. Soms is externe hulp, zoals individuele coaching, de beste oplossing.

Individuele Coaching: Ondersteuning op maat

Is er ondersteuning nodig voor een medewerker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, preventie, re-integratie of loopbaanvraagstukken vraag dan een coachtraject aan.

Hieronder staan de mogelijkheden Á la carte, maar maatwerk is ook mogelijk om aan de specifieke behoeften van je medewerkers te voldoen.

UI persoonlijke ontwikkeling werkgeluk coaching

Persoonlijke ontwikkeling

 vanaf 1312,50

PMA coaching hoe je brein werkt

PMA coaching

6 sessies

1570,-

preventie en re-integratie traject werkgeluk

Preventie en

re-integratie

traject 2307,-

Hoe ik werk

Als ik aan het werk ga met jouw medewerker dan spreek ik meerdere keren af in mijn praktijkruimte in Hoofddorp of online via Teams, Zoom of videobellen. Per sessie kijken we naar oorzaken van gedrag, gevoelens die niet in lijn zijn met de situatie en gebeurtenissen die niet fijn waren. Ik help hen, hun situatie en de manier waarop ze tegen iets aankijken te veranderen. 
Ik zoek de oorzaak van belemmeringen en ga daar mee aan de slag. Het geeft bewustwording en inzicht in het gedrag, waardoor ruimte ontstaat om ander gedrag te laten zien. 
Inhoudelijk bepaalt de medewerker zelf wat hij of zij wel of niet wil delen met jou, maar de resultaten van de sessies merk je als leidinggevende meestal direct. 

Referenties

"Ik ben blij dat ik via mijn werkgever bij het coach traject van Marjolijn terecht ben gekomen. Meerdere factoren hebben mij verbetering gebracht, maar Marjolijn heeft mij geholpen mij in te laten zien dat het niet allemaal perfect hoeft te zijn. Ze heeft me geholpen om over mijn schaamte heen te stappen om toch gewoon bij collega's te raden te gaan en ze inzicht te geven in hoe ik te werk ga. Met als doel tips van ze aan te kunnen nemen."

- Rianne

"Het coach traject bij Marjolijn heb ik als zeer leerzaam ervaren. Het inzicht in mijn energiebalans en verwerking vanuit het verleden hebben mij weer meer lucht gegeven in mijn leven."

- Bas

"Het gehele traject was voor mij heel erg helpend. Voor het eerst kon iemand mij laten inzien waar mijn struikelblokken lagen, en me helpen daar overheen te komen. Hierdoor kan ik beter inzien waarom ik ergens op reageer en daarbij iets voel, en waarom anderen reageren zoals ze doen. De lading daarvan ga ik meer inzien."

 

- Sandra

bottom of page