top of page

Werkgeluk voor een individuele medewerker

Moeite met concentreren, fouten maken en niet opmerken, steeds vaker verslapen, afdwalen tijdens vergaderingen, snel boos of geïrriteerd zijn. Zomaar wat voorbeelden van wat jou kan opvallen aan je medewerker die niet lekker in zijn of haar vel zit. Jij en andere teamleden hebben daar last van en de teamprestaties kunnen er onder leiden.

Jij hebt het gevoel dat je geen controle meer hebt op de situatie. Geen goede zorg, klachten, onderlinge ruzies en irritaties, ontevreden cliënten en slecht lopende projecten kunnen hiervan het gevolg zijn. Je kunt niet op die persoon bouwen en maakt je zorgen.

Als leidinggevende of HR-adviseur heb je een belangrijke rol in het welzijn van je mensen. Je wil ze aandacht, hulp en tijd geven, maar ook jouw tijd is beperkt. Je kunt het niet alleen, je hebt je collega’s nodig.  En soms externe hulp, bijvoorbeeld een coach.

Werkgeluk á la carte

Heb je een medewerker waar je je zorgen over maakt? Wacht niet te lang, maar kom in actie. Hoe eerder je er bij bent, hoe beter. Uitval voorkomen, levert je winst op.

Is er ondersteuning nodig voor een medewerker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, preventie, re-integratie of loopbaanvraagstukken vraag dan een coachtraject aan. Hieronder staan de mogelijkheden Á la carte, maar maatwerk is ook mogelijk.

UI persoonlijke ontwikkeling werkgeluk coaching.jpg

Persoonlijke ontwikkeling

 vanaf € 1250,-

Loopbaan coaching werkgeluk

Loopbaan coaching

vanaf € 1250,-

preventie en re-integratie traject werkgeluk

Preventie en

re-integratie

traject € 2197,-

PMA coaching hoe je brein werkt.jpg

PMA coaching

6 sessies

€ 1495,-

Hoe ik werk

Als ik aan het werk ga met jouw medewerker dan spreek ik meerdere keren af in mijn praktijkruimte in Hoofddorp of online via Teams, Zoom of videobellen. Per sessie kijken we naar oorzaken van gedrag, gevoelens die niet in lijn zijn met  de situatie en gebeurtenissen die niet fijn waren. Ik help hen, hun situatie en de manier waarop ze tegen iets aankijken te veranderen. 
Ik zoek de oorzaak van belemmeringen en ga daar mee aan de slag. Het geeft bewustwording en inzicht in het gedrag, waardoor ruimte ontstaat om ander gedrag te laten zien. 
Inhoudelijk bepaalt de medewerker zelf wat hij of zij wel of niet wil delen met jou, maar de resultaten van de sessies merk je als leidinggevende meestal direct. 

bottom of page